[LH3274] Custom Separators for Text Files in compile formats do not work.

Bl
Blecki
Posts: 4
Joined: Wed Oct 24, 2018 10:01 am
Platform: Windows

Sat Nov 10, 2018 10:29 pm Post

Repro: Just try to set a custom separator. You can't. It will not save and will always be blank.

th
thePhilosoraptor
Posts: 469
Joined: Sat Feb 13, 2016 3:28 am
Platform: Windows

Sat Nov 10, 2018 11:38 pm Post

Hello! I'm sorry to hear you are having problems with custom separators. I was not able to reproduce your problem, however. Could you give me some more information about your problem? Please walk me through the steps you have attempted to set custom separators. Perhaps I can then see which step is causing the bug.

Thanks for your help with this.
Bryan Bender

Ty
Typoglyphic
Posts: 9
Joined: Tue Aug 16, 2016 1:54 am
Platform: Windows

Sun Nov 11, 2018 7:07 pm Post

I am also having this issue, although I think I have narrowed it down.

Create a new Compile format, got to separators, and switch only "separator between sections" to custom. Anything entered into the field is discarded after saving the Format settings. However, if anything is set into the "separator before sections," the second option sudden works as expected.

EDIT: After further testing, it seems like the only way to set custom text in the second field is to enter it into the first field and then reopen the settings dialog.

th
thePhilosoraptor
Posts: 469
Joined: Sat Feb 13, 2016 3:28 am
Platform: Windows

Sun Nov 11, 2018 10:18 pm Post

Thank you Typoglyphic, that was very helpful. This has been filed.
Bryan Bender