Compile of pdf chops the last line in pages

im
imneo
Posts: 6
Joined: Fri Apr 26, 2019 4:22 pm
Platform: Windows

Fri May 03, 2019 8:32 pm Post

Hello,

Using Windows Beta V 2.9.0.16(513567)

Seems that when compiling pdf, the last line get chopped off in some pages,
That black "dirt" under the yellow color should be the next line (screenshot)
Attachments
scrivener-pdf-bug.PNG
scrivener-pdf-bug.PNG (1.57 KiB) Viewed 508 times

ly
lyhhss
Posts: 14
Joined: Sun Jan 13, 2019 8:48 pm
Platform: Win + iOS

Sat May 04, 2019 12:27 am Post

My titles also starts on the page before

th
thePhilosoraptor
Posts: 962
Joined: Sat Feb 13, 2016 3:28 am
Platform: Windows

Tue May 07, 2019 9:36 pm Post

Hi imneo,

Could you send us an example project that when compiled causes this issue? You can email it to <win3beta@literatureandlatte.com> Please add a link to this thread.

Thank you for your help with this!
Bryan Bender

im
imneo
Posts: 6
Joined: Fri Apr 26, 2019 4:22 pm
Platform: Windows

Fri May 17, 2019 6:11 am Post

thePhilosoraptor wrote:Hi imneo,

Could you send us an example project that when compiled causes this issue? You can email it to <win3beta@literatureandlatte.com> Please add a link to this thread.

Thank you for your help with this!


Hello,

I sent an email with a sample and mentioned this post.
Please note this still happens on:
Version: 2.9.0.17 Beta (558662) 64-bit - 13 May 2019

Thank you for you help

th
thePhilosoraptor
Posts: 962
Joined: Sat Feb 13, 2016 3:28 am
Platform: Windows

Fri May 17, 2019 9:11 pm Post

Hi imneo,

I received your email, but only the scrivx file was sent. Please zip the entire project and send it to us, without the rest of the files the scrivx tells us very little.

Thanks.
Bryan Bender

im
imneo
Posts: 6
Joined: Fri Apr 26, 2019 4:22 pm
Platform: Windows

Fri Jun 21, 2019 3:51 pm Post

This issue still exists at Version: 2.9.0.18 Beta (594259) 64-bit - 18 Jun 2019
Any update about that ?

th
thePhilosoraptor
Posts: 962
Joined: Sat Feb 13, 2016 3:28 am
Platform: Windows

Fri Jun 21, 2019 9:04 pm Post

Hi imneo,

I have not yet received your project for testing. Did you link to this post in your email?

Thank you for your help with this.
Bryan Bender

im
imneo
Posts: 6
Joined: Fri Apr 26, 2019 4:22 pm
Platform: Windows

Sat Jun 22, 2019 11:43 am Post

thePhilosoraptor wrote:Hi imneo,

I have not yet received your project for testing. Did you link to this post in your email?

Thank you for your help with this.


Hello, i already sent it to you as requested :-) (SCREENSHOT)
pdf.PNG
pdf.PNG (26.75 KiB) Viewed 125 times


I just sent it again, please confirm it has been received,
Thank you.