[LH3556] Dragging Bookmarks to other bookmark sets not functioning

Online
JJ
JJSlote
Posts: 641
Joined: Tue Oct 26, 2010 5:44 pm
Platform: Windows
Location: Unlogged bugs thru RC10:  t=61527 HTML clpbrd, 63330 kwd drag. Lingering bugbear LH4210 (59781)

Mon Apr 01, 2019 4:02 pm Post

Greetings

Dragging documents from the Binder into a Bookmarks Inspector control works well. But dragging bookmarks from one Inspector control to another is failing, with the following behaviors:

1. If we drag in just one, the bookmark is added in the other Inspector, but in name only. No link is created.

2. If we drag two bookmarks between Inspectors, the second bookmark is created, but with no name and no link, as shown:
bookmarkdrag2.jpg
bookmarkdrag2.jpg (29 KiB) Viewed 620 times
3. If we attempt to drag three or more bookmarks, none will be created in the destination Inspector.

Thanks for taking a look

Rgds - Jerome

th
thePhilosoraptor
Posts: 1293
Joined: Sat Feb 13, 2016 3:28 am
Platform: Windows

Fri Apr 12, 2019 10:45 pm Post

Thanks. This has been filed.
Bryan Bender

Online
JJ
JJSlote
Posts: 641
Joined: Tue Oct 26, 2010 5:44 pm
Platform: Windows
Location: Unlogged bugs thru RC10:  t=61527 HTML clpbrd, 63330 kwd drag. Lingering bugbear LH4210 (59781)

Tue Aug 20, 2019 11:11 am Post

Sorry to reiterate on a filed issue, but as we're testing a Release Candidate I'd like to remind the team about this most prominent bug. We can't yet rearrange bookmarks, or move them from pane to pane, and there are other odd outcomes when we multiselect and drag.

Rgds - Jerome

User avatar
tiho_d
Posts: 1239
Joined: Tue Sep 13, 2011 1:14 pm
Platform: Linux + Windows

Tue Aug 20, 2019 2:07 pm Post

This has been fixed and will be available with the next update.