Dragging / importing weblinks doesn't seem to work...

mh
mhermannsen
Posts: 3
Joined: Sun Dec 16, 2018 9:46 am
Platform: Mac + Windows

Thu May 09, 2019 10:47 am Post

Hi there, not sure if this has been mentioned before (I searched on the forums but couldn't find it.)

When I drag and drop links into Scrivener, the dialogue box opens, it seems to try to load the link, then nothing. It closes, no link in my Binder.

Equally with trying to import. I see the hyperlink, but Scrivener used to show the actual webpage.

I'm using workarounds, but it would be great if the original features were restored.

Thanks, guys. Loving the PC version otherwise :)

Marion

User avatar
xiamenese
Posts: 4321
Joined: Mon Jan 29, 2007 1:32 am
Platform: Mac
Location: London or Exeter, UK.

Thu May 09, 2019 10:50 am Post

Which version are you using? v. 1.9.9 or v. 3 beta 16?

Mark
The Scrivenato sometimes known as Mr X.
iMac 27" (late 2015) 10.15.4, 24GB RAM, 512GB SSID
MBP17" (late 2011) 10.13.6, 16GB RAM, 2TB SSID
2017 iPad, iPadOS 13.3, 128GB, Apple Pencil
Scrivener, Scapple, Nisus Writer Pro, Bookends …

mh
mhermannsen
Posts: 3
Joined: Sun Dec 16, 2018 9:46 am
Platform: Mac + Windows

Fri May 10, 2019 9:11 am Post

v. 2.9.0.16

I did notice the problem in the pre-Christmas version, but thought it'll sort itself out eventually...

JJ
JJSlote
Posts: 617
Joined: Tue Oct 26, 2010 5:44 pm
Platform: Windows
Location: Unlogged bug thru RC7:  t=61527 Char formats lost on paste to Chromium browsers

Fri May 10, 2019 10:54 am Post

Working OK for me in 2.9.0.16. I dragged this page from the address field token in Firefox into the Binder. And I dragged a couple of links from the page as well. In each case, Scriv generates a static MHT file (which takes a little time) and displays it properly.
weblink1.png
weblink1.png (45.06 KiB) Viewed 633 times


Cheers - Jerome

mh
mhermannsen
Posts: 3
Joined: Sun Dec 16, 2018 9:46 am
Platform: Mac + Windows

Fri May 10, 2019 12:22 pm Post

Thanks so much for your reply. Don't know what I did differently this time, but suddenly it worked :shock:

I'm very grateful!

User avatar
xiamenese
Posts: 4321
Joined: Mon Jan 29, 2007 1:32 am
Platform: Mac
Location: London or Exeter, UK.

Fri May 10, 2019 5:17 pm Post

mhermannsen wrote:v. 2.9.0.16

I did notice the problem in the pre-Christmas version, but thought it'll sort itself out eventually...

Any posts about the beta should go in the Beta Testing forum, where the devs will see them.

:)

Mark
The Scrivenato sometimes known as Mr X.
iMac 27" (late 2015) 10.15.4, 24GB RAM, 512GB SSID
MBP17" (late 2011) 10.13.6, 16GB RAM, 2TB SSID
2017 iPad, iPadOS 13.3, 128GB, Apple Pencil
Scrivener, Scapple, Nisus Writer Pro, Bookends …