[LH4460] Comic Script Format Unable to Click in Binder

Fl
FleetAdmiralO
Posts: 18
Joined: Tue Aug 09, 2011 3:20 pm
Platform: Linux + Windows
Location: Tucson, AZ

Mon Apr 06, 2020 7:15 am Post

Hi! I tried to search for this exact problem, in case I'm a big dummy (typically, I am a big dummy).

I have been using the beta for Windows for a while now, and I found a work around for this problemo, but I've been hoping that it would be 'fixed.'

For the Comic Script format [Create New Project > Scriptwriting > Comic], every time I create a new Project, Scrivener won't let me click/open the Comic Page itself, or anything in the Binder. It's just kinda stuck on that first ReadMe/HowTo for Comics.

I did a small work around for my own needs by creating a fiction project and then switching to a comic format, etc etc etc etc.

I hope this is useful to the dev team. Or, maybe you already know about it. Or, this is repetitive and annoying. If so, I apologize!


Thanks :)

User avatar
Jestar
Posts: 366
Joined: Sun Feb 19, 2017 6:51 pm
Platform: Mac + Windows

Mon Apr 06, 2020 7:54 am Post

FleetAdmiralO wrote:Hi! I tried to search for this exact problem, in case I'm a big dummy (typically, I am a big dummy).

I have been using the beta for Windows for a while now, and I found a work around for this problemo, but I've been hoping that it would be 'fixed.'

For the Comic Script format [Create New Project > Scriptwriting > Comic], every time I create a new Project, Scrivener won't let me click/open the Comic Page itself, or anything in the Binder. It's just kinda stuck on that first ReadMe/HowTo for Comics.

I did a small work around for my own needs by creating a fiction project and then switching to a comic format, etc etc etc etc.

I hope this is useful to the dev team. Or, maybe you already know about it. Or, this is repetitive and annoying. If so, I apologize!


Thanks :)

Found this by accident with another template that, once created, would only show the template help. Basically, no matter what you chose in the binder is not displayed in the editor. So, go to Navigate->Binder Selection Affects and verify that it says Current Editor (or something other than None).
Annotation 2020-04-06 005345.png
Binder Selection Affects
Annotation 2020-04-06 005345.png (31.34 KiB) Viewed 212 times
Win 10 Ent. 64-Bit 20H2
Intel Core i7-2600 @ 3,4 GHz (Quadcore) 32 GB RAM
Samsung SSD 860 EVO 500GB
NVIDIA Quadro K600
Scrivener Version: Version: 1.9.16.0 - 14 Nov 2019 & Version: 2.9.9.14 Beta (1155038) 64-bit - 30 Dec 2020

Fl
FleetAdmiralO
Posts: 18
Joined: Tue Aug 09, 2011 3:20 pm
Platform: Linux + Windows
Location: Tucson, AZ

Wed Apr 08, 2020 5:13 am Post

Hi!

Sorry for the late response - I got wrapped up in work from home work nonsense, yadda yadda.

Downloaded the newest release - and the bug fixes even listed this problem! I feel like a champ. :)

It's all fixed now. Thank you for your attention!