[LH3987] , weird one, cursor takes a leap while typing

sk
skeptic23
Posts: 84
Joined: Fri Feb 22, 2019 7:03 pm
Platform: Windows

Tue Sep 17, 2019 10:27 pm Post

I've only seen this after having clicked on a folder in the binder so that I see all its contents in the editing panel with separation lines between them, as shown in the first screen shots (top, side-by-side).

What happens is I'll start typing in one of the folder's documents and, for no reason I can see, the cursor leaps up to the folder's first line (Heading 1 in this case) and the typing continues there, as shown in the third screen shot.

Untitled2.png
Untitled2.png (141.11 KiB) Viewed 138 times


(note: No carriage return, just a space and then "I've been..." It just so happened that all but the space line-wrapped.)

I haven't noticed any pattern other than what I described above, so I don't know exactly when it's going to happen or what the trigger is, but it invariably happens after typing a bit given the same set up.

I don't have any similar problems when I've selected a single document to edit.

rw
rwfranz
Posts: 700
Joined: Thu May 28, 2015 9:41 pm
Platform: Windows

Tue Sep 17, 2019 11:39 pm Post


sk
skeptic23
Posts: 84
Joined: Fri Feb 22, 2019 7:03 pm
Platform: Windows

Wed Sep 18, 2019 2:51 pm Post

rwfranz wrote:This has been reported already, I think:
https://www.literatureandlatte.com/forum/viewtopic.php?f=57&t=58668


Right you are! And biblioman description is way better. Maybe my screenshots might help?

Admins, feel free to remove this one if it's cluttering things up.

bi
biblioman
Posts: 65
Joined: Sat May 26, 2018 11:08 pm
Platform: Windows

Wed Sep 18, 2019 3:10 pm Post

skeptic23 wrote:
rwfranz wrote:This has been reported already, I think:
https://www.literatureandlatte.com/forum/viewtopic.php?f=57&t=58668

Right you are! And biblioman description is way better. Maybe my screenshots might help?
Admins, feel free to remove this one if it's cluttering things up.


Skeptic23, welcome to the club. ) It appears to be rather serious problem, with a few earlier (than mine) reports:

viewtopic.php?f=57&t=58494&p=297594&hilit=LH3987#p297594
viewtopic.php?f=57&t=58583&p=298118&hilit=LH3987#p298118
viewtopic.php?f=57&t=58610&p=298262&hilit=LH3987#p298262

...it was even reported as solved in Beta 23, but apparently has not yet.

I believe all our detailed reports, even if repetitive, will help the developers to fix this.