Antidote 9

ju
julie92500
Posts: 1
Joined: Sat May 28, 2016 7:50 am
Platform: Mac

Mon Nov 26, 2018 11:31 am Post

Dear

Previous version of Scrivener for macOS used to work directly with Antidote 9.

It seems, at least in my computer, this is no more the case. I need to copy/paste through the Services menu to launch a correction with Antidote.

Any clue ?

Thanks,

User avatar
xiamenese
Posts: 4408
Joined: Mon Jan 29, 2007 1:32 am
Platform: Mac
Location: London or Exeter, UK.

Mon Nov 26, 2018 6:09 pm Post

The Scrivenato sometimes known as Mr X.
iMac 27" (late 2015) 10.15.6, 24GB RAM, 512GB SSID
MBP17" (late 2011) 10.13.6, 16GB RAM, 2TB SSID
2017 iPad, iPadOS 13.3, 128GB, Apple Pencil
Scrivener, Scapple, Nisus Writer Pro, Bookends …

User avatar
KB
Site Admin
Posts: 20762
Joined: Tue Jun 13, 2006 11:23 pm
Platform: Mac
Location: Truro, Cornwall
Contact:

Mon Nov 26, 2018 9:34 pm Post

Nothing has changed in Scrivener in this regard, other than that it is now compiled on macOS 10.14 and so subject to 10.14 security changes by Apple. I recommend contacting Apple - they may need to implement the necessary security protocols on 10.14 in order to be able to interact with Scrivener and other apps, especially if they are using Apple Events to communicate with other apps.

All the best,
Keith
"You can't waltz in here, use my toaster, and start spouting universal truths without qualification."