Three Issues with Scapple Boards in Scrivener

User avatar
TromboneAl
Posts: 1012
Joined: Sun Jan 19, 2014 2:17 pm
Platform: Mac

Sat May 25, 2019 5:05 pm Post

Here are three things related to having a Scapple document in Scrivener:

1. Any boards that had clouds in them at some point fail to display (hoping you can fix this soon).

2. Zoom level is too high. Is there a way to adjust it?

3. Two Scapples appear when I click and hold on the Open in External Editor button.

Zoom.png
Zoom.png (199.09 KiB) Viewed 349 times


Thanks.
Al Macy
Scrivener Version 3.1.4
iMac 21.5 Version 10.15.1

User avatar
gr
Posts: 2132
Joined: Wed Feb 14, 2007 3:57 am
Platform: Mac + iOS
Location: Florida

Sat May 25, 2019 6:53 pm Post

I wonder if you have a second copy of the Scapple app somewhere on your mac. This would, I think explain the double listing. --gr
gr : Scrivener user : not affiliated with Lit^Lat
Image
"Nothing, like something, happens anywhere." —Philip Larkin

User avatar
TromboneAl
Posts: 1012
Joined: Sun Jan 19, 2014 2:17 pm
Platform: Mac

Sat May 25, 2019 8:34 pm Post

gr wrote:I wonder if you have a second copy of the Scapple app somewhere on your mac. This would, I think explain the double listing. --gr


Right. I only have one Scapple.app, but I suspect it's related to using the demo then upgrading??
Al Macy
Scrivener Version 3.1.4
iMac 21.5 Version 10.15.1