Splitting the editor into more than 2

AV
AVV
Posts: 1
Joined: Sun Mar 28, 2021 5:38 am
Platform: Windows

Sun Mar 28, 2021 5:53 am Post

Hello, congratulations on the release! :)
I offer a splitting the Editor for more than two zones. I use an ultra-wide monitor so I want to realize its full potential. I would like to be able to see 3, 4 or 5 zones at the same time.

User avatar
lunk
Posts: 4474
Joined: Wed Aug 21, 2013 4:24 pm
Platform: Mac + iOS
Location: Sweden 64° N

Sun Mar 28, 2021 6:09 am Post

Use Copyholders, described in the manual section 8.1.5
I am a user, writing non-fiction and science, using:
* Mac Scrivener 3 on a Macbook 12”, MacBook Pro 13”, and iMac 27”, running different OS.
* iOS Scrivener 1 on an iPhone 11 Pro, iPad Air 9.7”, and iPad Pro 12.9”, all running the latest iOS

br
brookter
Posts: 2301
Joined: Wed Mar 18, 2009 12:22 pm
Platform: Mac

Sun Mar 28, 2021 8:12 am Post

And Quick Reference panels — you can have as many of those open as you want, I think.

br
brookter
Posts: 2301
Joined: Wed Mar 18, 2009 12:22 pm
Platform: Mac

Sun Mar 28, 2021 8:33 am Post

And Quick Reference panels — you can have as many of those open as you want, I think.

This is a screenshot of a 27" screen with 8 editors open - 2 'normal', 2 'copyeditors', and 4 'Quick Reference panels'. (It's on an iMac using Parallels with Win Scrivener V3.)

Screenshot 2021-03-28 at 09.28.44.jpg
Screenshot 2021-03-28 at 09.28.44.jpg (891.57 KiB) Viewed 152 times


You can't split the main window over two displays, so the main editors and copyholders have to be on one screen, but the QR panels can go on any display.

HTH.