[1.5.0.5] Bug - Annotation shortcut[LOGGED]

Bd
Bdillahu
Posts: 54
Joined: Wed May 25, 2011 3:36 am
Platform: Mac, Win + Linux
Location: Atlanta, GA
Contact:

Sat Nov 10, 2012 4:19 am Post

Windows 7, 64 bit.

Using the CTRL-SHIFT-A shortcut, it never seems to work for me the first time. I can hit it again and it works.

Hadn't noticed this in the previous production release, so thought I would mention it.

Thanks,
Bruce

User avatar
LAP
Posts: 1027
Joined: Tue Sep 21, 2010 5:25 pm
Platform: Windows
Location: Sydney
Contact:

Thu Nov 15, 2012 12:37 am Post

Thanks Bruce, I clearly missed updating this. Easy fix.
Lee