Right Click in Corkboard [FIXED]

Th
The Pencil Neck
Posts: 72
Joined: Mon Oct 25, 2010 5:04 pm
Platform: Windows
Location: Benitachell, Alicante, Spain

Tue Oct 26, 2010 10:52 pm Post

Here are the steps:

1. Go into the Corkboard where you've got a card with some text.
2. Double click on the text. It selects all. Which is great.
3. Right click inside the selected text and the selection goes away.
--- This should bring up a standard list of options and you should be able to cut/copy the text.

3. Double click on the text again so that it's selected.
4. Hit ctrl-c
5. Select another card.
6. Select the text area within this new card.

At this point, you SHOULD be able to right click and paste the text into the text area.

You can hit ctrl-v and it will paste the text into the card properly.

So, the functionality is there and works except for bringing up the menu.

User avatar
mightygitis
Posts: 236
Joined: Tue Oct 26, 2010 3:46 am
Platform: Windows
Location: Hampton Roads
Contact:

Wed Oct 27, 2010 6:45 am Post

When I do this it's as if a menu flashes up for the tiniest fraction of a second and then it disappears. It also loses the selection at the same moment.

Or I'm wrong, and this is a stylistic difference between Window based control schemes, and Mac based control schemes.
I am running Scrivener Beta 1.4 onWindows XP Home Edition w/ Service Pack 3 installed on a Acer Aspire One netbook computer. I am also running it on Windows Vista Home Basic on a Dell Inspiron E1405 laptop.

Check the Bug List before you post!

La
Laxaria
Posts: 125
Joined: Tue Oct 26, 2010 3:10 am
Platform: Mac + iOS

Wed Oct 27, 2010 7:39 am Post

Yes the right click context menu flashes momentarily and doesn't show.

User avatar
AmberV
Posts: 23638
Joined: Sun Jun 18, 2006 4:30 am
Platform: Mac + Linux
Location: Ourense, Galiza
Contact:

Wed Oct 27, 2010 7:42 am Post

That sounds like a bug... it's certainly no Mac control scheme that I've ever seen. :) All Mac menus are bi-modal in that they can operate in click-drag-release or click-move-click mode, but none of them force you to click-drag-release (and such a menu would indeed seem to flicker if you just gave it one solid click). Only place I've ever seen forced click-release menus is Linux.
.:.
Ioa Petra'ka
“Whole sight, or all the rest is desolation.” —John Fowles

User avatar
LAP
Posts: 1005
Joined: Tue Sep 21, 2010 5:25 pm
Platform: Windows
Location: Sydney
Contact:

Wed Oct 27, 2010 8:37 am Post

Thanks. This is definitely a bug. Consider it logged. - Lee

User avatar
LAP
Posts: 1005
Joined: Tue Sep 21, 2010 5:25 pm
Platform: Windows
Location: Sydney
Contact:

Mon Nov 01, 2010 8:08 am Post

This has been fixed in beta 1.2 build on the 29th Oct. See http://literatureandlatte.com/forum/viewtopic.php?f=32&t=9100

Th
The Pencil Neck
Posts: 72
Joined: Mon Oct 25, 2010 5:04 pm
Platform: Windows
Location: Benitachell, Alicante, Spain

Mon Nov 01, 2010 4:17 pm Post

LAP wrote:This has been fixed in beta 1.2 build on the 29th Oct. See http://literatureandlatte.com/forum/viewtopic.php?f=32&t=9100


Works great! Thanks!