Auto Populate Synopsis [FIXED]

Th
The Pencil Neck
Posts: 72
Joined: Mon Oct 25, 2010 5:04 pm
Platform: Windows
Location: Benitachell, Alicante, Spain

Mon Oct 25, 2010 11:56 pm Post

When I press Auto Populate Synopsis in an empty project, it hangs and I have to kill the program from the Task Manager.

Windows XP Pro on a Dell Laptop.

Ci
Cimeries
Posts: 11
Joined: Mon Oct 25, 2010 10:59 pm
Platform: Windows

Mon Oct 25, 2010 11:59 pm Post

confirmed, windows 7 on Acer Netbook.

User avatar
AmberV
Posts: 23247
Joined: Sun Jun 18, 2006 4:30 am
Platform: Mac + Linux
Location: Santiago de Compostela, Galiza
Contact:

Tue Oct 26, 2010 12:01 am Post

There is a known bug whereby if the document you are currently viewing is empty, or a document type that doesn't support text (like a PDF or image), clicking this button will crash Scrivener. So for now make sure to only click it when you have text you actually want to populate into the index card.
.:.
Ioa Petra'ka
“Whole sight, or all the rest is desolation.” —John Fowles