Micro bug after update

st
stevehomer
Posts: 96
Joined: Thu Jun 23, 2011 6:22 am
Platform: Windows
Location: Up a mountain on Maui, Hawaii

Mon Aug 26, 2013 10:09 pm Post

Just updated to latest version.

Clicked "Finish" up pops Readme, close that and get a Win 7 "Program has crashed" message search online or etc.

Hit "Close Prog", manually restart Scriv from Start menu and no probs.

As I say micro bug just makes it look a little unprofessional is all :-0

Keep up the good work though!

Hope it is as sunny in Cornwall as it is here on Maui.

Aloha
Steve
Running on Win 7 Starter and editing in Word 2010 Professional

User avatar
MimeticMouton
Posts: 8711
Joined: Wed May 05, 2010 5:39 am
Platform: Mac + Windows
Location: city of rain
Contact:

Tue Aug 27, 2013 4:16 am Post

Interesting. This is the first crash report I've seen from the installer, so I don't think it's a common problem, fortunately. Were you running the full installer downloaded from the site, or did you run the auto-update? Did you have any other programs running when you installed?
Jennifer Hughes
(MM for short)

st
stevehomer
Posts: 96
Joined: Thu Jun 23, 2011 6:22 am
Platform: Windows
Location: Up a mountain on Maui, Hawaii

Tue Aug 27, 2013 8:39 am Post

MimeticMouton wrote:Did you have any other programs running when you installed?

LOL do bears etc... Does anyone really close everything? I only do that when things will not install any other way -and eventthe I have to be very committed to the product :-)

I did an auto update from the Scrivener help menu.

Hope that helps.
Running on Win 7 Starter and editing in Word 2010 Professional

ne
nemesishaven
Posts: 35
Joined: Thu Aug 04, 2011 6:36 pm
Platform: Windows

Wed Sep 11, 2013 1:48 pm Post

I've had this same issue with essentially every install/upgrade.