American English?

ta
tasel
Posts: 32
Joined: Tue Sep 28, 2010 9:26 pm

Thu Nov 11, 2010 7:22 pm Post

Sorry if this has been answered already. I did a search, but couldn't find it. Question is:

- Can I set the language to American English?
-If yes, how?

Many thanks!

Ge
GeoJunkie
Posts: 38
Joined: Sat Nov 06, 2010 11:05 am
Platform: Windows

Thu Nov 11, 2010 7:54 pm Post

Well, interestingly enough, I can tell you that it CAN be set to American English. At least, that's what I appear to have set on mine. Unfortunately, I don't know how it got set. However, when I type, "organization organisation center centre" it identifies organisation and centre as incorrectly spelled, so I'm assuming I've got the American English dictionary active.

ta
tasel
Posts: 32
Joined: Tue Sep 28, 2010 9:26 pm

Thu Nov 11, 2010 9:46 pm Post

I'd love to know how that happened on yours - I hope you wanted it that way?

Ge
GeoJunkie
Posts: 38
Joined: Sat Nov 06, 2010 11:05 am
Platform: Windows

Thu Nov 11, 2010 10:03 pm Post

Yes, I definitely wanted it that way. It was like that when I installed, so I was assuming it had something to do with my computer settings. If there's anything I can do to capture why, let me know!

ta
tasel
Posts: 32
Joined: Tue Sep 28, 2010 9:26 pm

Thu Nov 11, 2010 10:05 pm Post

I just tested it out - my computer settings were set to British English. Switched it to American English and tried Scrivener again. It worked!

Thanks!!

Never thought it would automatically detect my computer settings, but worked separately from it!!