UI is inaccessible or How to change size of text in the UI

Wo
WolfKomoki
Posts: 2
Joined: Wed Jul 10, 2019 4:19 pm
Platform: Windows

Wed Jul 10, 2019 4:25 pm Post

So I just bought the program today. I was looking forward to using the program, but there's only one problem: the UI is inaccessible. Image
The font size for the UI is tiny, and I can't read it. I have searched, and searched, and searched the internet for ways to increase the UI size to no avail.
How can I increase the font size of the UI?

Ji
JimRac
Posts: 1659
Joined: Wed Aug 27, 2014 2:06 pm
Platform: Win + iOS

Wed Jul 10, 2019 8:19 pm Post

I believe you can tweak the UI font in Tools > Options > Appearance > Fonts > General settings > Menus & Windows.

I don't have Scrivener in front of me, so I pulled that path from the manual.

Best,
Jim
I’m just a customer.

Ma
Major Major
Posts: 238
Joined: Tue Apr 30, 2013 7:52 pm
Platform: Windows
Location: Oakville, ON Canada

Wed Jul 10, 2019 8:37 pm Post

Jim -

That's correct.

Wo
WolfKomoki
Posts: 2
Joined: Wed Jul 10, 2019 4:19 pm
Platform: Windows

Wed Jul 10, 2019 8:59 pm Post

JimRac wrote:I believe you can tweak the UI font in Tools > Options > Appearance > Fonts > General settings > Menus & Windows.

I don't have Scrivener in front of me, so I pulled that path from the manual.

Best,
Jim

Yo thank you so much! You are a life saver!