Bookmarks glitch

User avatar
rdale
Posts: 960
Joined: Tue Jul 14, 2015 1:07 pm
Platform: Mac, Win + iOS
Location: St. Louis, MO
Contact:

Mon Nov 20, 2017 11:33 pm Post

I've been participating in the Beta, and had a project with some internal project bookmarks. When I loaded the project into the release version of Scrivener3, my project bookmarks weren't displayed properly in the inspector. No titles were visible, and the icons were squares with question marks in them. Some of those bookmarks were to folders with custom icons (the first was the supplied blue spiral notebook icon).

It was easy to fix though; I just loaded a document's bookmarks pane (which happened to be empty), and then loaded project bookmarks again, and everything was right with the world.
FKA: robertdguthrie
AKA: R Dale Guthrie, Robert, Mr. Obscure, and "Oh, it's you again".

User avatar
KB
Site Admin
Posts: 19299
Joined: Tue Jun 13, 2006 11:23 pm
Platform: Mac
Location: Truro, Cornwall
Contact:

Tue Nov 21, 2017 12:03 am Post

Nothing has changed in this regard in the release version since the latest beta.

Could you please provide the necessary steps to reproduce the issue?

Thanks,
Keith
"You can't waltz in here, use my toaster, and start spouting universal truths without qualification."

User avatar
rdale
Posts: 960
Joined: Tue Jul 14, 2015 1:07 pm
Platform: Mac, Win + iOS
Location: St. Louis, MO
Contact:

Tue Nov 21, 2017 12:26 am Post

I've tried several things, but nothing triggers the issue once I fix it again. Short of restoring my system from backup, I don't think I"ll be able to reproduce this.

I'll keep an eye out for the next point release, to see if it returns, and create a backup before fixing it.
FKA: robertdguthrie
AKA: R Dale Guthrie, Robert, Mr. Obscure, and "Oh, it's you again".

So
Soundnfury
Posts: 105
Joined: Sun Sep 17, 2006 7:37 pm

Tue Dec 26, 2017 4:26 pm Post

I had the same issue with my project bookmarks changing into squares (maybe rectangles) with question marks in them. It happened one day when I opened Scrivener with the project bookmarks pane open. I closed and re-opened Scrivener, and they were still question marks. I fixed it by following RDale's instructions to switch to the document bookmarks then back to project bookmarks.

This is Scrivener 3.0.1 (966).