Second paragraph will not indent when compiled

Th
Themis
Posts: 3
Joined: Tue Apr 25, 2017 11:28 pm
Platform: Mac

Sun Feb 18, 2018 7:56 pm Post

The attached image shows the difference between what I'm writing in the Editor and how it compiles. I'm using Scrivener 2.8.1. I've already published one book using 2.8.1, that had some problems but indentation wasn't one of them.

Another project (I'll call it project 2) is in progress and it does not have indentation issues. The first paragraph is at the left margin, the second and subsequent paragraphs indent as they should. The weird thing is, I used the same preset for project number 3 as I did for project number 2; all I did was change the page size and margins. Everything else as far as I can see is identical in Formatting and Page Setup.
paragraph_indent_problem.jpg
paragraph_indent_problem.jpg (333.59 KiB) Viewed 759 times


I've spent hours trying to fix this in Project 3. If anyone could help me, I would be so thankful. :D

js
jscardoso
Posts: 1
Joined: Mon May 21, 2018 6:42 pm
Platform: Mac

Mon May 21, 2018 6:46 pm Post


User avatar
KB
Site Admin
Posts: 20112
Joined: Tue Jun 13, 2006 11:23 pm
Platform: Mac
Location: Truro, Cornwall
Contact:

Mon May 21, 2018 6:58 pm Post

Strange. Is it possible to zip up and attach a sample project showing the issue to your reply (using the "Attachments" tab beneath the reply text box)?
"You can't waltz in here, use my toaster, and start spouting universal truths without qualification."