Adding Revision to the toolbar

Al
Altazor
Posts: 44
Joined: Sun Nov 22, 2009 7:33 pm

Wed Mar 07, 2018 2:01 am Post

Hello, is it possible to add the revision option to the toolbar? I try "customize toolbar", but didn't find the revision icon there.
Cheers

User avatar
AmberV
Posts: 21583
Joined: Sun Jun 18, 2006 4:30 am
Platform: Mac + Linux
Location: Santiago de Compostela, Galiza
Contact:

Wed Mar 07, 2018 12:14 pm Post

There is no button for the various revision levels. I assign keyboard shortcuts to them: Ctrl-1, Ctrl-2, etc.
.:.
Ioa Petra'ka
“Whole sight, or all the rest is desolation.” —John Fowles

Al
Altazor
Posts: 44
Joined: Sun Nov 22, 2009 7:33 pm

Wed Mar 07, 2018 3:31 pm Post

AmberV wrote:There is no button for the various revision levels. I assign keyboard shortcuts to them: Ctrl-1, Ctrl-2, etc.

Thanks, I just did that.
Cheers!