[BB] Backups not being created

Da
Dan_____
Posts: 16
Joined: Tue Apr 24, 2012 12:56 am
Platform: Mac + Windows

Fri Dec 01, 2017 1:04 am Post

All backup events enabled except "backup on open."
No backup is created when I "Save" and no backup is created when Scrivener closes.

Da
Dan_____
Posts: 16
Joined: Tue Apr 24, 2012 12:56 am
Platform: Mac + Windows

Fri Dec 01, 2017 1:13 am Post

This is going to be difficult. It appears that it is intermittent. After opening and closing the app about 10 times, it suddenly began behaving correctly. Time will tell...

th
thePhilosoraptor
Posts: 186
Joined: Sat Feb 13, 2016 3:28 am
Platform: Windows

Tue Jan 09, 2018 12:32 am Post

Hello!

Sorry for not responding to this post earlier. I was unable to reproduce this. Have you encountered it again in the new beta?
Bryan Bender

User avatar
garpu
Posts: 1853
Joined: Mon Oct 25, 2010 9:38 pm
Platform: Linux

Wed Jan 10, 2018 4:15 pm Post

I had this problem, as well. It crashed while I was setting the backup folder originally, and reselecting the correct backup folder solved it.

https://www.literatureandlatte.com/foru ... 11#p255811

ETA: I don't think Scrivener creates a new backup, if the original file hadn't changed? Is this expected/intended behaviour?
Slackware 64-bit 14.2, XFCE

th
thePhilosoraptor
Posts: 186
Joined: Sat Feb 13, 2016 3:28 am
Platform: Windows

Thu Jan 11, 2018 9:56 pm Post

Yes, if there hasn't been a change made by the user then no new backup is created. That is intended behaviour.
Bryan Bender