Can’t apply style to multiple paragraphs

Aa
AaronLBratcher
Posts: 2
Joined: Mon Jan 29, 2018 5:15 pm
Platform: Mac

Mon Jan 29, 2018 5:20 pm Post

Steps:
- Define custom style
- Hi-light multiple paragraphs
- Select desired style from the style popup menu

Results: Only the first paragraph selected gets the desired style. All others change to some unknown state and need to be selected individually and style applied.

Scrivener v 3.0.1 (945). Purchased through the Mac app store.

User avatar
KB
Site Admin
Posts: 20123
Joined: Tue Jun 13, 2006 11:23 pm
Platform: Mac
Location: Truro, Cornwall
Contact:

Mon Jan 29, 2018 8:10 pm Post

I can't reproduce this, I'm afraid. For me, assigning a paragraph style to multiple paragraphs works as expected, with all selected paragraphs being affected. Are there any other reproduction steps required?

All the best,
Keith
"You can't waltz in here, use my toaster, and start spouting universal truths without qualification."

Aa
AaronLBratcher
Posts: 2
Joined: Mon Jan 29, 2018 5:15 pm
Platform: Mac

Tue Jan 30, 2018 1:17 am Post

This was on a project just converted from Scrivener 2 so the selected paragraphs didn't have any style defined. Perhaps that's the issue? I tried again, but couldn't replicate it. :(

User avatar
KB
Site Admin
Posts: 20123
Joined: Tue Jun 13, 2006 11:23 pm
Platform: Mac
Location: Truro, Cornwall
Contact:

Tue Jan 30, 2018 6:36 pm Post

That shouldn't make any difference - very strange indeed. Please let me know if you can reproduce it at all.

All the best,
Keith
"You can't waltz in here, use my toaster, and start spouting universal truths without qualification."