Antidote dons't correct Scrivener anymore

Ad
AdKyburg
Posts: 1
Joined: Sun Nov 20, 2016 9:37 am
Platform: Mac

Sat Feb 03, 2018 5:10 pm Post

Hello,
Same thing happened on forlast upgrade: After upgrading Antidote and/or Scrivener to their latest versions, Scrivener looses its correction with Antidote.
Last time, the problem magically disapeared after few weeks of having to copy-stick back and forth texts on Textedit.
Will it be the same scenario this time... or at every upcoming upgrades?
What can I do to see the Scrivener file appear into Connectix?

Many thanks for any vint or solution,
Have a nice day everyone.

Al
Alterrissage
Posts: 2
Joined: Mon Apr 30, 2018 3:45 pm
Platform: Mac

Mon Apr 30, 2018 4:01 pm Post

Hello

Is it still not working ?
Have you found a workaround ?

Thks
E.

User avatar
rdale
Posts: 1247
Joined: Tue Jul 14, 2015 1:07 pm
Platform: Mac, Win + iOS
Location: St. Louis, MO
Contact:

Mon Apr 30, 2018 8:02 pm Post

I would think that's entirely up to the development team for Antidote. Unless I missed some mention of compatibility with that tool on this website?
FKA: robertdguthrie
AKA: R Dale Guthrie, Robert, Mr. Obscure, and "Oh, it's you again".

Bi
Biglower
Posts: 1
Joined: Thu Aug 16, 2018 7:23 pm
Platform: Mac

Thu Aug 16, 2018 7:25 pm Post

Hi,
did you solve this problem ? I have all my book to correct and the link is still broken for me between Antidote and Scrivener. I really don't want to lose so much time copying and pasting... I don't have so much time.