<$Blank_Page> Not Working?

su
susherevans
Posts: 2
Joined: Fri Nov 24, 2017 12:35 am
Platform: Mac

Fri Nov 24, 2017 12:37 am Post

Struggling my way through this new program, Have been able to figure out about everything else, but I cannot figure out how to add a blank page.

Before, I'd add <$blank_page> to a scene, then mark "As Is" and poof, Now the code is showing instead of adding a blank page. The scene itself is marked "N/A" on the scene compile functions.

I'm sure it's something easy.

User avatar
nontroppo
Posts: 745
Joined: Mon Mar 05, 2007 5:22 pm
Platform: Mac
Location: Airstrip One

Fri Nov 24, 2017 1:53 am Post

I think it is case sensitive and needs to be all caps? <$BLANK_PAGE>

su
susherevans
Posts: 2
Joined: Fri Nov 24, 2017 12:35 am
Platform: Mac

Wed Dec 06, 2017 7:01 pm Post

nontroppo wrote:I think it is case sensitive and needs to be all caps? <$BLANK_PAGE>


Even in all caps, still not working. Or it's working in one manuscript and not another, even when the settings are exactly the same.

User avatar
nontroppo
Posts: 745
Joined: Mon Mar 05, 2007 5:22 pm
Platform: Mac
Location: Airstrip One

Wed Dec 06, 2017 11:15 pm Post

Are you sure the settings are the same? If you copy the compile format from the working project to the broken one does it work then?

User avatar
kewms
Posts: 3221
Joined: Fri Feb 02, 2007 5:22 pm
Platform: Mac

Thu Dec 07, 2017 3:48 am Post

Are these Front Matter pages?

Have you created a Front Matter Section Layout? (Probably one of the As-Is layouts is what you want.)

Have you *applied* the Front Matter layout to the relevant documents? (This last step is what tripped up another person experiencing this issue.)

Katherine
Scrivener Support Team